The PHP Online Conference 2021

Constante predefinite

Constantele de mai jos sunt definite de această extensie și vor fi disponibile doar dacă această extensie a fost compilată în interiorul PHP, sau a fost încărcată dinamic în timpul rulării.

MB_OVERLOAD_MAIL (integer)
MB_OVERLOAD_STRING (integer)
MB_OVERLOAD_REGEX (integer)
MB_CASE_UPPER (integer)
Efectuează un transfer deplin la litere majuscule. Aceasta poate modifica lungimea șirului de caractere. Acesta e modul utilizat de mb_strtoupper().
MB_CASE_LOWER (integer)
Efectuează un transfer deplin la litere minuscule. Aceasta poate modifica lungimea șirului de caractere. Acesta e modul utilizat de mb_strtolower().
MB_CASE_TITLE (integer)
Efectuează o conversie deplină de tip "title-case" bazată pe proprietățile Unicode derivate Cased și CaseIgnorable. În particular aceasta îmbunătățește lucrul cu apostroafele. Aceasta poate modifica lungimea șirului de caractere.
MB_CASE_FOLD (integer)
Efectuează o conversie deplină a caracterelor minuscule și majuscule, ceea ce elimină distincțiile caracterelor prezente în șir. Aceasta se folosește pentru potrivirea caracterelor indiferent de tipul lor (minuscule sau majuscule). Aceasta poate modifica lungimea șirului de caractere. Disponibilă începând cu PHP 7.3.
MB_CASE_LOWER_SIMPLE (integer)
Efectuează o conversie simplă în caractere minuscule. Aceasta nu modifică lungimea șirului de caractere. Disponibilă începând cu PHP 7.3.
MB_CASE_UPPER_SIMPLE (integer)
Efectuează o conversie simplă în caractere majuscule. Aceasta nu modifică lungimea șirului de caractere. Disponibilă începând cu PHP 7.3.
MB_CASE_TITLE_SIMPLE (integer)
Efectuează o conversie simplă de tip "title-case". Aceasta nu modifică lungimea șirului de caractere. Disponibilă începând cu PHP 7.3.
MB_CASE_FOLD_SIMPLE (integer)
Efectuează o conversie simplă a caracterelor minuscule și majuscule, ceea ce elimină distincțiile caracterelor prezente în șir. Aceasta se folosește pentru potrivirea caracterelor indiferent de tipul lor (minuscule sau majuscule). Aceasta nu modifică lungimea șirului de caractere. Utilizată intern de extensia MBString la operațiuni insensibile la litere minuscule sau majuscule. Disponibilă începând cu PHP 7.3.
MB_ONIGURUMA_VERSION (string)
Versiunea Oniguruma, de ex. 6.9.4. Disponibilă începând cu PHP 7.4.
add a note add a note

User Contributed Notes

There are no user contributed notes for this page.
To Top